Sunday 7 September 2014

Lördag i Huseby

Några kilometer från skolan ligger Huseby, en liten bruksort. Där finns små butiker och caféer och ett litet slott, allt är väldigt mysigt! Jag och Elise bestämde att vi skulle ta lånecyklarna och ta en tur dit igår efter att vi vaknat till efter gårdagens festande.

Det är härligt på landet för här står det ett litet bord där man får ta en blomma och sen lägga pengar i en burk. Man litar helt enkelt på varandra. Jag köpte denna gulliga lilla växt och Elise spanade in en rosa blomma men den fick inte följa med hem.



 Sedan gick vi bort till trädgårds caféet och drack några koppar kaffe och scones med ost och marmelad. Det var väldigt gott och trevligt att sitta ute i solen!


På vägen hem träffade vi två hästar som vi klappade och pratade med. Vi funderade även över möjligheten att kunna rida ut i skogen här i Grimman. Det står på listan över att göra-saker. Efter vi gosat med hästarna ett tag cyklade vi hemåt efter en trevlig dag. Vi kom överens om att det var inte var sista gången vi cyklade längs landsvägen med vinden i håret och solen i nacken det här året!


2 comments:

  1. Vilka jättefina hästar och vilken mysig utflykt i solskenet!

    ReplyDelete
  2. Jag ska till Huseby i november på deras julmarknad och det ser jag verkligen fram emot. Har en gammal skolkompis som är trädgårdsmästare där och på hennes bilder ser stället riktigt fint ut.

    Kram kram

    ReplyDelete